Webbinarie Onsdag 24 mars kl 18.30

Presentation av Penina Hotel & Golf Resort och Dona Filipa Hotell. Henry Cotton Championship Course, San Lorenzo  GC och Pinhieros Altos GC.

Vi beräknar ett webbinariet kommer att ta ca 60 minuter inklusive presentation och Q&A.
Webbseminariet är kostnadsfritt.

På Algarve kusten i Portugal ligger Penina Hotel & Golf Resort och Dona Filipa Hotel. Två underbara golfresorter som andas kvalitet, mys och fantastiska golfbanor.

Presentationen kommer att ta ca en timme där vi avslutar med en frågestund. Gå upp till anmälningsrutan ovan för att registrera dina uppgifter. Efter anmälan kommer du att få en länk och ett ID för att logga in den 24 mars.

Program 24 mars 18.30

  • Uppdatering av Covidsituationen i Portugal/Algarve
  • Presentation av Algarve
  • Presentation av Penina Hotel & Golf Resort *****
  • Presentation av Dona Filipa Hotel *****
  • Frågor och avslut.

Dona Filipa Hotel *****

5-Stjärnigt familje & golf hotell direkt vid stranden

Njut av den nyrenoverade lyxen som väntar på dig i våra femstjärniga rum och sviter. Våra fantastiska rum erbjuder högsta standard med en elegant smak av den fantastiska Algarve atmosfären.
Spela en ett par av de bästa golfbanorna på Algarve kusten, inklusive Dona FIlipas San Lorenzo- och Pinheiros Altos-banor … och Algarves första och äldsta bana, Sir Henry Cotton Championship.

Penina Hotel & Golf Resort*****

Penina Hotel & Golf Resort är ”the original home of golf in the Algarve”

Med tre golfbanor – inklusive Algarves första mästerskapsbana , Sir Henry Cotton Championship Course. Leder detta lyxiga femstjärniga hotell på Algarve kusten vägen med högklassig service, portugisisk charm och exceptionell golf. Perfekt för golfresor med det lilla extra på Algarve kusten, avkopplande familjesemestrar och företagsresor.

Björn Svensson
Sales & Marketing Nordics
Tel. +46 70-970 4100
bjorn@sportspromotions.se

Nordic Sports Promotions är ett konsultbolag som hjälper våra partners att marknadsföra sin produkter och tjänster på den nordiska marknaden.