MÅLGRUPPER

Välkommen till Nordic Sports Promotions – din partner i att förvandla idéer till framgång. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för destinationer, företag, evenemang och sportanläggningar. Med vår expertis och innovativa strategier hjälper vi dig att nå dina mål och skapa minnesvärda upplevelser. Upptäck potentialen med oss.

Målgrupper

Hos oss på Nordic Sports Promotions erbjuder vi skräddarsydda lösningar för destinationer, företag, lag och föreningar och förbund. Vi arbetar med företag av alla storlekar och branscher för att optimera verksamheten och driva tillväxt. För sportklubbar, från lokala föreningar till professionella lag. För förbund och organisationer levererar vi strategier och tjänster som främjar hållbarhet och engagemang. Med vår expertis hjälper vi er att nå era mål och skapa framgång tillsammans

HOTELL

LAG & FÖRENINGAR

FÖRETAG

DESTINATIONER

FÖRBUND

SPORT
ARRANGEMAG

SPORT
ANLÄGGNINGAR

DMC

“Från Vision till Verklighet med Nordic Sports Promotions”

På Nordic Sports Promotions riktar vi oss till en bred och varierad marknad med våra skräddarsydda tjänster. Vi arbetar nära destinationer för att utveckla och marknadsföra deras unika erbjudanden, vilket gör dem till attraktiva resmål. Företag kan dra nytta av vår strategiska affärsutveckling för att maximera sin tillväxtpotential. Hotell och resorter får hjälp att skapa oförglömliga gästupplevelser och öka sin beläggning.

Evenemangsarrangörer och sportarrangörer kan lita på vår expertis för att planera och genomföra framgångsrika evenemang som lockar besökare och deltagare. Vi stödjer sportanläggningar i att optimera sina faciliteter och tjänster för att möta både lokala och internationella standarder. Förbund och lag/föreningar kan förbättra sin verksamhet genom våra specialanpassade lösningar som stärker sammanhållningen och förbättrar prestationen.

Oavsett vilken sektor du tillhör, erbjuder vi expertis och innovativa lösningar som hjälper dig att nå dina mål och skapa minnesvärda upplevelser. Låt oss vara din partner för framgång och tillsammans tar vi din verksamhet till nästa nivå.

om oss

Nordic Sports Promotions

Sidan ägs och driftas av
Nordic Event & Travel Consult AB
121 39 Johanneshov
Orgnr: 556847-6039
Email: contact@sportspromotions.se

inlägg

No posts found!

Social Media