Om Nordic Sports Promotions

Björn Svensson

Min bakgrund

Välkommen till Nordic Sports Promotions! Jag heter Björn Svensson och har en lång karriär inom ledarskap, försäljning och marknadsföring i både Norge och Sverige. Min erfarenhet sträcker sig över olika chefspositioner, där jag har lett team och skapat starka kundrelationer.

Som grundare av sportreseföretaget Global Sports Tours har jag förverkligat min passion för sport och resor genom att erbjuda unika och minnesvärda upplevelser för sportentusiaster. Detta har gett mig en djup förståelse för både branschen och kundernas behov. Jag arrangerade resor till de stora sporteventen i Europa, USA och Kina. 

Idag arbetar jag med konsultuppdrag inom Nordic Sports Promotions, där jag använder min kompetenser för att hjälpa företag och organisationer att nå sina mål. Genom skräddarsydda lösningar inom bla. destinationsutveckling, affärsutveckling mm, strävar jag efter att maximera potentialen och skapa långsiktig framgång för mina klienter.

Vår Mission

Vår mission är att skapa och utveckla attraktiva destinationer och evenemang genom innovativa lösningar och strategiskt partnerskap.

Vi strävar efter att stärka lokala ekonomier, främja hållbar turism och skapa oförglömliga upplevelser för besökare och deltagare. Genom vårt engagemang och vår expertis hjälper vi våra kunder att nå sina fulla potential och uppnå långsiktig framgång

om oss

Nordic Sports Promotions

Sidan ägs och driftas av
Nordic Event & Travel Consult AB
121 39 Johanneshov
Orgnr: 556847-6039
Email: contact@sportspromotions.se

inlägg

No posts found!

Social Media