TJÄNSTER

”På Nordic Sports Promotions förstår vi att varje uppdrag är unikt och kräver sina egna specifika verktyg. Med vår breda erfarenheter erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina behov. Oavsett om det handlar om destinationsutveckling, affärsutveckling eller teambuilding mm, har vi de rätta verktygen för att säkerställa din framgång.”

Nordic Sports Promotions

VÅRA TJÄNSTER

Välkommen till Nordic Sports Promotions – din verktygslåda för framgång. Med rätt verktyg vid rätt tillfälle erbjuder vi skräddarsydda lösningar inom destinationsutveckling, affärsutveckling och teambuilding. Vårt mål är att hjälpa dig maximera potentialen, stärka din verksamhet och skapa minnesvärda upplevelser. Upptäck möjligheterna med oss.

VANDRING

Destinationsutveckling

Vi förvandlar platser till attraktiva destinationer genom strategisk destinationsutveckling. Vi erbjuder innovativa lösningar inom planering, marknadsföring och samarbete med lokala aktörer.

Målet är att öka turismen, stärka lokala ekonomier och skapa minnesvärda upplevelser för besökare. Utforska möjligheterna med oss

rawpixel-799380-unsplash.jpg

Business Devlopment

Vi hjälper företag att växa genom strategisk affärsutveckling. Med fokus på marknadsanalys, partnerskap och innovativa lösningar, identifierar vi möjligheter och skapar hållbara tillväxtstrategier.

Vårt mål är att maximera era affärspotential och främja långsiktig framgång.

rawpixel-557123-unsplash.jpg

Interimsuppdrag

På Nordic Sports Promotions erbjuder vi interimsuppdrag för att tillfälligt fylla viktiga roller i din organisation. Våra erfarna konsulter säkerställer kontinuitet och kvalitet under omställningsperioder.

Vi hjälper er att driva verksamheten framåt med strategisk kompetens, ledarskap och lösningar anpassade till era specifika behov

FamTrips och Expos Nordic Sports Promotions

Säljuppdrag

Jag erbjuder mina tjänster som erfaren konsult för säljuppdrag med inriktning på chefs och KAM uppdrag. Med fokus på strategisk försäljning, kundrelationer och marknadsinsikter hjälper jag dig att nå din marknads närvaro och försäljningsmål.

Låt mig stärka ditt säljteam och maximera din affärspotential med skräddarsydda lösningar efter ditt behov.

Team Buidling Nordic Sports Promotions

Teambuilding

Tillsammans med er erbjuder vi engagerande teambuilding-aktiviteter som stärker sammanhållningen och förbättrar samarbetet inom ditt team. Våra skräddarsydda program fokuserar på kommunikation, problemlösning och ledarskap, vilket skapar en positiv arbetsmiljö och ökar produktiviteten.

Låt oss hjälpa ditt team att nå sin fulla potential

rawpixel-557123-unsplash.jpg

Famtrips / Expos

Vi erbjuder tjänster inom expos och famtrips för att maximera synlighet och nätverksmöjligheter. Vi organiserar och hanterar varje detalj, vilket ger er en plattform att presentera ert varumärke och skapa värdefulla kontakter.

Låt oss hjälpa er att nå nya kunder och segment. Ni fokuserar på er corebusiness och vi tar hand om detaljerna.

VÅRA TJÄNSTER

Välj Nordic Sports Promotions för att dra nytta av expertis, engagemang och skräddarsydda lösningar som driver din verksamhet framåt. Med fokus på destinationsutveckling, affärsutveckling och teambuilding erbjuder vi de rätta verktygen vid rätt tillfälle. Genom att arbeta nära dig, säkerställer vi att dina unika behov möts och att du når dina mål. Låt oss hjälpa dig att maximera potentialen och skapa bestående framgång.

NYHETSBREV

Anmäl dig för våra nyhetsbrev

* indicates required

Intuit Mailchimp

om oss

Nordic Sports Promotions

Sidan ägs och driftas av
Nordic Event & Travel Consult AB
121 39 Johanneshov
Orgnr: 556847-6039
Email: contact@sportspromotions.se

inlägg

No posts found!

Social Media